Læserbreve i PolitikenKulturminister Mette Bock

Carsten Seegers manager,
 Birgit Skov

Det vides ikke, hvor mange væsentlige læserbreve, Politikens læsere går glip af pga. den måde, avisen prioriterer. Det viste sig på et tidspunkt, at to spalter var for lidt, når et større antal afvistes. Derfor udvidede avisen til tre spalter. I går, 25. august 2018, skrev Jens Damm læserbrevet her til venstre. Nu er det en kendt sag, at Politiken aldrig svarer på kritik, heller ikke i dette tilfælde. Det vil sige, avisen svarer på en besynderlig måde, indirekte, som det ses i avisen i dag, søndag den 26. august. På "provokerende" vis fylder et enkelt læserbrev nemlig mere end en tredjedel af pladsen.

Her fortæller "pladsmisbrugeren" Carsten Seeger sin kusine Lotte Seeger en uartig historie. Det ses på kusinens reaktion.
Rettelse: Carsten Seegers manager, Birgit Skov, har bedt os oplyse, at Carsten Seeger aldrig fortæller uartige historier. Vi beklager og vil høre bedre efter en anden gang!
Politikens debatredaktion finder sig naturligvis ikke i diktat. Redaktionen skal nok selv bestemme hvilke navne, der kommer på. Det så vi i dag, 23.8., da Carsten Seeger igen optrådte på debatsiden, som igen var udvidet til tre spalter. Men Carsten Seegers indlæg er også altid vedkommende, så ...