Lauritz.com


 – et gennemutroværdigt auktionshus


Har hemmelige oplysninger om bestemte personer


 Den rødhårede fylder 50 
Det er den midlertidige direktør for skandalefirmaet Lauritz.com, som er kendt for
at prale med over 250 kunsteksperter, hvilke er meget svære at 
få øje på har man
fulgt med på Kunstnyt.dk siden 1998. Nu er hendes firma også afsløret i at have
oprettet hemmelige oplysninger om bestemte personer, hvilket er hamrende ulovligt.
Vi venter på svar fra husets concept coordinator, et svar der sikkert volder hende stort besvær.

Mail fra fornemme Concept coordinator Astrid-Louise W. Lidforsen
Lauritz.com har 11.7. reageret med et goddagmandøkseskaftsvar.
Gengives i løbet af onsdagen. Ingen tvivl om, at sagen har givet
Lauritz.com store problemer. Og at de ved det.


Arkivfoto: TV2 Dags Dato
Udelukket
Torsdag den 6. juli 2017 sendte undertegnede en mail til Lauritz.com i Herlev vedhæftet fotos af nogle effekter og spurgte, om de ville sælge dem. Det ville de. Der blev aftalt en tid dagen efter mellem 10-12. Der skulle bare oprettes et kundenr., men det havde jeg, fortalte jeg. Det viste sig imidlertid, at det ikke virkede, så jeg skulle oprette et nyt kundenr. Efter et par timers snak frem og tilbage med en såkaldt vurderingsekspert og en it-medarbejder, fik jeg at vide, at jeg var udelukket, kunne hverken købe eller sælge. Det skyldes, at jeg havde skrevet noget forkert om Lauritz, ringede en kvinde, uopfordret, og fortalte.
Nu kan jeg uden at komme galt afsted betegne hende som løgner. Jeg har aldrig skrevet noget forkert om Lauritz, det er Lauritz, som i årevis har skrevet forkert, og som jeg så har afsløret. Damen vender altså sagen på hovedet. Typisk for et firma, som aldrig har fungeret professionelt.
Nu var det ikke mine ting, som skulle sælges. Og henvendelsen til Lauritz skyldtes udelukkende, at en lejlighed skulle tømmes om fredagen i forbindelse med et dødsbo, og Lauritz reklamerede med gratis afhentning og tilbød at komme dagen efter.
Da jeg nu var udelukket, oprettede ejeren af tingene eget kundenr., hvilket blev meddelt Lauritz. Men ejeren, som aldrig tidligere havde været i kontakt med Lauritz, blev også afvist.
Det er altså nok, at man kender mig for at blive afvist af Lauritz. Det er piskende dumt, og kendetegnende for et firma, der kører amatøragtigt.
I praksis indebærer det, at har jeg lyst til at sælge en genstand til 10 mio. kr., vil Lauritz sige nej. Kan det blive dummere. Og kender man mig, får man heller ikke lov til at sælge.
Nu kunne jeg under normale omstændigheder aldrig finde på at sætte noget til salg hos Lauritz. I dette tilfælde skyldes det, at jeg ville hjælpe sælgeren, som ikke havde noget kundenr., og at det skulle gå stærkt.
Da jeg ofte har haft svært ved at komme ind på Lauritz' sider, kan det måske tænkes, at de har mulighed for at spærre på flere fronter. Det vil jeg bede rette myndigheder undersøge.
Men husk: Oplys ikke til Lauritz.com, at du kender mig. Så bliver du udelukket.
DUM DUMMERE LAURITZ!

Preben Juul Madsen
Kunstnyt.dk
10. juli 2017

MERE LØGN:

Lauritz.com indgår i en åben dialog og samarbejder med pressen, interessenter og organisationer, der ønsker det. Vi forventer, at dialogen bygger på gensidig respekt og forståelse.

Lauritz.com har aldrig tidligere svaret på henvendelser fra Kunstnyt.dk.