Tilfældet Lone Rugård skriver på en af sine mange hjemmesider:
Ude i verden – i cyberpsace- huserer en bitter mand. Han har en hjemmeside, som han hver dag, 365 dage om året, skriver på.

Han synes at være en vidende mand, velorienteret i kunst, kunstens historie, kunstnere – faktisk en mand, der ser ud til at have brugt meget af sit lange liv, på at fylde sin videnstank op – og holde den opdateret.

Han har et cv, som handler om at han også har brugt en del af sin tid på, at skrive om kunst – altså formidle noget af sin viden til andre.

Nu har han en mission – nemlig dagligt at harcelere over et auktionshus på nettet.

Hver dag har han en historie at fortælle, fra det auktionshus han hader så inderligt.

Det fremgår ikke med nogen tydelighed, hvorfor han hader det så meget – men det gør han – med et indædt, patetisk had.

Han er faktisk besat. Selv synes han nok, at han har en mission – han vil nedbryde dette forhadte sted, og det sætter han både sin daglige energi ind på – og vel også sit gode navn.

Der har været flere injuriesager i samme forbindelse – men det hindrer ham ikke i, at fortsætte.

Han synes, at være en ganske overordentlig bitter mand, som engang er blevet skuffet, såret, overset, trådt på – af samme auktionshus – man kan kun gisne – ihvertfald har han viet sit liv til – dag efter dag – at underholde med de samme udfald, de samme angreb, den samme bitterhed mod en forretning i Danmark. I årevis.

Jeg synes egentlig det er lidt synd for ham.

Men også lidt sjovt – det interesserer mig lidt som endnu et billede på de menneskelige excesser, at han i den grad er besat. At han gider blive ved og ved – og han tror på, tror jeg, at hans indsats i den sidste ende vil intimidere dette foretagende i en grad, så det vil gå under.

Man kan læse ham her: kunstnyt

Nå ja – noget der også er lidt sjovt er, at han omtaler sig selv som “vi” – !

Han har også en støtteside på Facebook, iøvrigt – men den hader han også af et godt hjerte. FB-siden bakker ham totalt op, men den har ikke noget med ham at gøre, skriver han – han er faktisk vred over den .

Yeah right ;-)

Nå, men god fornøjelse.

---
Den mærkelige Lone Rugård skriver, at det er synd for mig. Jeg ved ikke, hvad det er, som er synd for mig.
Den mærkelige Lone Rugård skriver, at jeg hader det auktionshus, hvor hun forsøger at sælge sine ligegyldige klatmalerier.
Jeg ved ikke, hvorfor jeg skulle hade det auktionshus. Jeg hader ikke noget auktionshus. Jeg yder værdifuld forbrugervejledning.
... fx når et auktionshus bevidst overvurderer et klatmaleri til næsten 10.000 kr. og sælger det for 600 kr.
Den mærkelige Lone Rugård skriver, at jeg vil nedbryde det auktionshus, hvor hun forsøger at sælge sine ligegyldige smørerier.
Hvorfor skulle jeg forsøge at nedbryde et auktionshus?
Den mærkelige Lone Rugård skriver, at jeg er besat og er en bitter mand. Er det mon ikke hende selv, hun taler om. Jeg er hverken besat eller bitter. Hendes udgydelser herover kan vist kun være skrevet af en person, som selv er sur og bitter på hele verden?

Jeg tror, Lone Rugård har brug for at tage en lang snak med en psykiater. Helt normal er konen ikke.

Preben Juul Madsen
Kunstnyt.dk
16. juli 2011