Kære Bengt Sundstrøm: Drop Lauritz i Düsseldorf

Huset er gennemutroværdigt
 og smitter af på øvrige afdelinger

Lauritz.com's løgn, fup og bedrag
Søndag aften 22. januar 2017 udløb 20 auktioner over en eller flere anonyme malere navngivet Sky Dweller. Ingen af de 20 malerier solgtes. Det skjuler Lauritz.com og smider straks de samme 20 mlerier på med samme vurderinger. Normalt kan man se resultaterne af auktionerne 24 timer efter afslutningerne, men i dette tilfælde optræder de overhovedet ikke i historikken hos Lauritz i Düsseldorf. Derimod kører de 20 auktioner videre med samme varenumre, så det ser ud, som om det er helt nye auktioner. Endvidere fortæller Lauritz.com, i deres berømte fuptekst, at malerierne tidligere er solgt til den angivne vurderingspris. Det tillader vi os her på redaktionen at kalde løgn, fup og bedrag. Ydermere håner Lauritz Kunstnyt.dk's forbrugeroplysning ved at linket fra ikke solgte maleri herover fører ind på den "nye" auktion, så nogle kan få det indtryk, at vi her på Kunstnyt.dk ikke aner, hvad vi har med at gøre. I skrivende stund, kl. 13:15 23.1., er der endnu ikke gået 24 timer fra de 20 auktioner sluttede, hvorfor det stadig er muligt at kontrollere, at Lauritz har fjernet beviserne for deres bedrageri.

23. januar 2017
Sky Dweller-auktionen
blev en stor succes

Alle 20 numre:
Samlede vurdering inkl. salær og gebyr:
217.950 kr.
Samlede hammerslag:
0,00 kr.
Kilde: Lauritz.com Düsseldorf

22. januar 2017
Fjolleriet med den
eller de ukendte
Sky Dweller fortsætter


20 malerier af den anonyme Sky Dweller er i øjeblikket til salg hos Lauritz i Düsseldorf. Her natten til den 22.1. er der under et døgn til udløb af alle 20 auktioner uden et eneste bud. På de utallige andre auktioner med samme navn har Lauritz haft teksten: Sky Dweller er en gruppe tyske kunstnere, der lægger vægt på at være incognito. De ønsker udelukkende at formidle indholdet af deres kunst og vil undgå personkult.
Den fjollede tekst vises ikke mere, så de 20 malerier fremstår nu som nymalede, flere fra 2017, udført af en enkeltkunstner. Med certifikat. Tåbeligt! Herover et af de 20. Tag til Düsseldorf.