Så gik det løs i Bredgade


På eftersynets første dag, 23. november, var der højt humør og herlig feststemning. I anledning af Jesper Bruun Rasmussens 75-årsdag havde Jesper ladet sig overtale til at blive interviewet af husets bogekspert, Lærke Bøgh. Og det blev ikke det mest kedelige, man kunne lytte med på. Det er svært at forestille sig nogen anden mere interessant branche end kunstens, og den er Jesper Bruun Rasmussen født ind i. Niels Lyksted overværede interviewet og havde konstant kameraet i øjenhøjde. 
Se med fra interviewet. Foto: Niels Lyksted.


Så går det løs i Bredgade
14. oktober fyldte Jesper Bruun Rasmussen 75 år, men først i forbindelse med auktionen 28. november fejres det. 22. november afholdt huset en mindre reception, og i den forbindelse har Niels Lyksted samlet et lille tilbageblik og lidt fra receptionen. Her genses nogle markante salg, en række af husets medarbejdere og orkestret der sørgede for musikalsk stemning. De tre var Jacob Christoffersen på piano, Greig Earle på bas og Jonas Johansen på tromme. Og minsandten om ikke nærværende redaktør og frue blander sig. 
Klokken 14 23. november åbnede Jesper Bruun Rasmussen eftersynet med causeriet "I kunstens tjeneste" med anekdoter og minder fra hans mange år i auktionshuset. Det blev ikke kedeligt. (se ovenfor).  Kig med på Lyksteds tilbagebliksvideo.l


Bent Fabricius-Bjerre var blandt gæsterne onsdag aften.
Her skyder Niels Lyksted løs fra smykke- og urafdelingen.


Lidt fra selve eftersynet, 23. november. Se her.


Kunstnyt.dk
23. november 2017